Rozen voor uitvaart

Rozen voor uitvaart

Uitvaart rozen

Voor een rozen voor een uitvaart bent u bij Rouwbloemen Groningen aan het juiste adres. Naast blije momenten in het leven, zijn er ook verdrietige. Deze kunt u verzachten met een stijlvol rozen. Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor rozen in stijlvol wit, warm rood of fleurig bont. Wij hebben boeketten van rozen en rozen per stuk. Wij zijn een ervaren bloemist, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit rozen.

Rozen bestellen

Vandaag voor 11 uur een rozen boeket bestellen, betekent dezelfde dag in huis bij Rouwbloemen Groningen (met uitzondering van zondagen). Naast de rozen hebben wij ook rouwkransen in ons assortiment. De rouwkransen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar met verschillende soorten bloemen. Een rouwboeket en –krans kan veel steun bieden bij het verliezen van een dierbare. Bij Rouwbloemen Groningen kunt u een stijlvol rouwboeket bestellen voor een eerlijke prijs.

Rouwboeket met lint

Om uw bloemstuk nog persoonlijker te maken kunt u een rouwlint toevoegen aan uw boeket. U kunt een persoonlijke tekst op uw rouwboeket met lint plaatsen. Dit geeft extra steun aan de nabestaanden bij het verlies van een dierbare. Naast de linten hebben wij ook rouwkaarten in ons assortiment. De rouwkaarten hebben een afbeelding met bloemen zodat deze mooi combineren met de boeketten. De linten zijn in meerdere kleuren beschikbaar. Bestel uw rouwboeket met lint voor een persoonlijke laatste groet bij Rouwbloemen Groningen.

Rouwboeket hart

Een prachtig boeket in ons assortiment is het trouwboeket hart. Deze is onder andere in de kleuren rood en gele verkrijgbaar en geven een warme boodschap. Het rouwstuk hart is door ons zelf in elkaar gezet waardoor u de beste kwaliteit mag verwachten. Wij bezorgen onze rouwboeketten in de regio Groningen aan huis of aan opbaar- en uitvaartcentra. Daarnaast leveren wij de bloemen bij Yarden, Monuta, Algemeen Belang, Boerhaavelaan en Ardanthe Hoogkerk. Bestel een rouwboeket hart voor een liefdevolle laatste groet aan uw dierbare of betoon uw medeleven aan de nabestaanden.